Ангренажният ремък на 300тди върти разпределителния вал, който е в блока, а не в главата и ГНП - то. При ранните модели е установен проблем с изхлузване на ремъка от ролките и триене в капака, вследствие на което ремъкът се разнищва от едната страна и в крайна сметка се къса. В по - късните модели решават да решат проблема с ролки с ръбове, които да не позволяват изхлузването на ремъка и според мен „ранният“ модел може да се тунингова с „късния“ комплект, но остава проблема със закрепването на ГНП - то. Доколкото знам и съм чел се разбива закрепването на помпата към блока, даже се стигало до скъсване на планките, вследствие на което пак се губи съосност в ремъчната група и ремъкът трагва да се разрушава и нищи.
Коплектът от Айлънд 4х4 за 60 паунда
https://www.island-4x4.co.uk/timing-belt-modified-stc4096lg-p-6150.htmlе за предпочитане пред всички други комплекти, които най - вероятно са бритпартски, а от тях вече има изревали хора. Препоръчвам да смените и семерингите на двата вала.
Моят ремък навремето го смениха в Дару Кар за скромната сума от 600 бимбарици, старият ремък който ми върнаха беще разнищен на едно 25-30% от ширината му.
Като нагласите ролките и ремъка превъртете няколко пъти коляновия вал на ръка и пак калибрирате колелото на помпата с пина. Даже тази процедура може да се повтори няколко пъти.
В ремонтното пишеше че ремъкът се сменя на 60 000 км. при натоварен режим на употреба и на 120 000 км. при нормален.
Пак на 120 000 км. се сменя и седемпистовия ремък, заедно с обтегача (на него може да се смени лагера но омеква пружината) и водната помпа, която е в същата ремъчна група.
Аз бих препоръчал да се свали и алтернатора и да се проверят лагерите му, защото точно те ме оставиха на пътя преди години.